Ennakko: Ilves – VPS sunnuntaina klo 13:30 Tammelassa

07

Ilveksen kotipeliviikko jatkuu heti sunnuntaina alkuiltapäivästä Tammelan stadionilla, kun vastustajaksi saapuu Vaasan Palloseura. Ottelu käynnistyy jo klo 13:30 jalkapallon EM-kisojen takia.

Ilves – VPS su 12.6. klo 13:30 Tammelan stadion.
Portit ja palvelut auki klo 12:30.
Otteluisäntänä Pirkan Opiskelija-asunnot Oy.
Liput ennakkoon TÄSTÄ.

Molemmat joukkueet pelasivat voitokkaasti viime torstaina. VPS oli hurjana kotikentällään ja kaatoi HJK:n tylysti numeroin 3-0 (2-0) Steven Morrisseyn, Timi Lahden ja Andre Clennonin osumilla.

Petri Vuorisen luotsaama VPS on pelannut tällä kaudella 11 ottelua, joista se on voittanut neljä, pelannut kahdesti tasan ja hävinnyt viisi. Kasassa on 14 pistettä.

Vaasalaisten miehistössä on sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Isokokoinen ja paljon nähnyt topparipari Lahti-Ville Koskimaa on vahva pääpalloissa ja erikoistilanteissa. Keskikentän laidoilla nuoret Eero Tamminen ja Pyry Soiri jaksavat juosta väsymättömästi. Ja hyökkäyksessä kovat ulkomaalaiset, Clennon ja Morrissey, aiheuttavat harmia puolustuksille.

Ilveksellä toinen kotimatsi tälle viikolle

Ilves otti torstaina kolmannen peräkkäisen voittonsa, kun KuPS kaatui Tammelassa numeroin 1-0 (1-0) senegalilaistaikuri Emile Paul Tendengin rankkarimaalilla. Ilves on pelannut kymmenen sarjaottelua, joista se on voittanut kuusi ja hävinnyt neljä. Kasassa on 18 pistettä.

Ilveksen kokoonpanosta puuttuu sunnuntaina varmuudella ainoastaan kokenut keskikenttämies Eero Korte, mutta hän on toipumassa takareisivaivoistaan ja lähestyy pelikuntoa. Päävalmentaja Jarkko Wiss odottaa tasaista ottelua.

”Aika paljon ollaan tehty töitä sen eteen, että tietäisimme miten VPS tulee pelaamaan. Vastassa on hyvä ja rohkea joukkue. Olemme harjoitelleet paljon taktisia asioita ja lähdemme luottavaisin mielin sunnuntain otteluun.”

”Meillä on voittopeli alla torstailta ja VPS:llä on puolestaan hieno HJK-voitto alla. Nämä pelit tulevat tiiviillä aikavälillä ja paljon ratkaisee se miten joukkueiden pelaajat ovat palautuneet edellisestä ottelusta. Myös pelipäivän vireystila ratkaisee paljon, sillä erot joukkueiden välillä ovat tosi pieniä” kommentoi Wiss.

— —
— —

Jos Ilves tekee maalin ajassa 60:00 – 61:59, niin koko Tammelan stadion saa ilmaiset jäätelöt!
Minetti-kuva3

Palvelukartta-VPS

Lue myös