Ennakko: Ilves – VPS perjantaina Tammelassa

02

Tammelan stadionilla pelataan perjantai-iltana erittäin mielenkiintoinen Veikkausliigan ottelu, kun kiivaasti mitaleista taistelevat sarjakolmonen Ilves ja sarjavitonen VPS kohtaavat toisensa. Sarjakierroksia on jäljellä seitsemän ja kaikki on vielä auki.

Ilves ja VPS on kohdanneet toisensa tällä kaudella kahteen otteeseen. Ensin kesäkuun puolivälissä Ilves voitti kotonaan numeroin 1-0 (1-0) Emile Paul Tendengin osumalla  ja sitten pari viikkoa myöhemmin VPS oli puolestaan kotonaan parempi numeroin 2-0 (2-0). Perjantain ottelu on molemmille joukkueille jo kolmas viikon sisään.

Ilves – VPS pe 16.9. klo 18:30 Tammelan stadion.
Portit ja palvelut auki klo 17:30. 
Facebook-tapahtuma.

LIPUT ENNAKKOON:
Netistä TÄSTÄ
Ilveksen toimisto, Rieväkatu 12 (arkisin klo 09-16). 
Kortteliravintola Kivenheitto, Teiskontie 1. 
Tammelan R-kioski, Tammelan puistokatu 35. 

Petri Vuorisen luotsaama VPS on pelannut tällä kaudella 26 ottelua, joista se on voittanut 12, pelannut kuudesti tasa ja hävinnyt kahdeksan kertaa. Kasassa on 42 sarjapistettä. Viime ottelussaan maanantaina joukkue pelasi kotonaan 1-1-tasapelin KuPS:n kanssa.

Vaasalaisilla on laadukas miehistö. Maalilla venäläinen Evgeny Kobozev on pelannut kaikki ottelut, keskuspuolustuksessa isokokoiset Timi Lahti ja Ville Koskimaa hallitsevat ilmatilaa ja keskikentällä taistelevat Loorents Hertsi, Sebastian Strandvall sekä jo kahdeksan maalia tehnyt Pyry Soiri. Hyökkäyksessä ovat kovat ulkomaalaiset Andre Clennon ja Steven Morrissey.

Ilves perjantaina 

Ilves on pelannut tällä kaudella 26 ottelua, joista se on voittanut 13, pelannut neljästi tasan ja hävinnyt yhdeksän kertaa. Kasassa on yhteensä 43 sarjapistettä. Viime ottelussaan maanantaina joukkue voitti vieraskentällä PK-35 Vantaan numeroin 1-3 (0-3) Tendengin, Lauri Ala-Myllymäen ja Felipe Aspegrenin maaleilla. 

Keltapaitojen kokoonpanosta puuttuvat perjantaina varmuudella pitkäaikaispotilaat, keskikenttäpelaaja Eero Korte ja hyökkääjä Mika Lahtinen. Erinomaista kautta pelannut laitapuolustaja ja kapteeni Antti Hynynen loukkasi maanantain ottelussa jalkapöytäänsä ja mies on sivussa loppukauden. 16-vuotias laitapuolustaja Martti Haukioja on ollut kipeänä ja hyökkääjä Antto Hilska on parannellut viime aikoina nilkkaansa, joten heitäkään ei perjantaina kokoonpanossa nähdä. 

”Koko joukkue menee eteenpäin rennolla ja hyvällä itseluottamuksella. Kauden päätavoite on jo saavutettu komeasti ja viimeisissä seitsemässä ottelussa meillä on ainoastaan voitettavaa.”

”Meillä on seitsemän ottelupalloa tehdä tästä kaudesta vieläkin parempi. Jokainen sarjapiste on bonusta ja tottakai lähdetään voittamaan perjantain ottelua, kuten olemme lähteneet koko kauden ajan voittamaan jokaista ottelua” kommentoi päävalmentaja Jarkko Wiss

palvelukartta

05

Lue myös