Ennakko: Ilves – RoPS keskiviikkona Tammelassa

13

Tammelan stadionilla pelataan keskiviikkona mitalikamppailun kannalta erittäin tärkeä ottelu, kun Ilves saa vastaansa Rovaniemen Palloseuran. Tämä ottelu oli tarkoitus pelata jo huhtikuun puolivälissä, mutta Tammela ei ollut silloin kunnossa. Molempien joukkueiden otteluruuhka onkin melkoinen.

Ilves – RoPS ke 24.8. klo 18:30 Tammelan stadion.
Portit ja palvelut auki klo 17:30. 
Otteluisäntänä Pohjola Rakennus. Lue lisää TÄSTÄ.

LIPUT ENNAKKOON:
Netistä TÄSTÄ
Ilveksen toimisto, Rieväkatu 12 (arkisin klo 09-16). 
Kortteliravintola Kivenheitto, Teiskontie 1. 
Tammelan R-kioski, Tammelan puistokatu 35. 

Jalkapallopersoona Juha Malisen luotsaama RoPS on pelannut tällä kaudella 22 ottelua, joista se on voittanut 10, pelannut kuudesti tasan ja hävinnyt kuusi kertaa. Kasassa on yhteensä 36 sarjapistettä. Viime lauantaina RoPS hävisi PS Kemille numeroin 3-1 (0-0).

RoPS ja Ilves kohtasivat kesäkuun puolivälissä Rovaniemellä, missä RoPS voitti tuolloin tasaisen matsin numeroin 1-0 (1-0) loistavaa kautta pelaavan Robert Taylorin ylänurkkamaalilla.

Rovaniemeläisillä on laadukas joukkue. Puolustusta johtaa gambialaistoppari Abdou Jammeh ja laitapelaajat Juha Pirinen sekä Janne Saksela ovat pelipaikkojensa eliittiä Veikkausliigassa. Keskikentällä joukkueella ovat kokenut kapteeni Antti Okkonen, läpimurtokauttaan pelaava Taylor sekä Mika Mäkitalo. Ykköshyökkääjä Aleksandr Kokko siirtyi äskettäin Australian futisliigaan ja hänen korvaajaksi hankittiin virolainen Albert Prosa.

Ilves keskiviikkona

Ilves on pelannut tällä kaudella 22 ottelua, joista se on voittanut 10, pelannut kolmesti tasan ja hävinnyt yhdeksän kertaa. Kasassa on yhteensä 33 sarjapistettä. Viime lauantaina joukkue hävisi SJK:lle numeroin 4-0 (2-0). SJK ansaitsi voittonsa, mutta numerot retkahtivat turhankin isoiksi.

Ilveksen kokoonpanosta puuttuvat keskiviikkona varmuudella keskikentän Eero Korte sekä hyökkäyksen Mika Lahtinen. Korten ja Lahtisen vaivat ovat sen verran pahoja, että todennäköisesti he eivät pysty pelaamaan enää loppukaudella. Muutaman pelaajan kohdalla mennään päivä kerrallaan ja pelikunto ratkeaa vasta keskiviikon aikana.

”Lähdemme hakemaan kotikentältämme voittoa, kun vastaan saapuu tälläkin kaudella vahvasti esiintynyt RoPS. Meillä on kaksi seuraavaa kotiottelua juurikin RoPS:ia vastaan ja mikäli haluamme olla mukana kärkikahinoissa, niin pisteitä on otettava” kommentoi päävalmentaja Jarkko Wiss.

Palvelukartta

Minetti-kuva3

Lue myös