Ennakko: Ilves – PS Kemi sunnuntaina Tammelassa

pskemi3

Ilves pelaa sunnuntaina jälleen kotiottelun Tammelassa, kun vastustajaksi saapuu PS Kemi. Ottelu käynnistyy klo 18:30 ja portit aukeavat tuntia aiemmin.

Ilves – PS kemi su 24.7. klo 18:30 Tammelan stadion.
Liput ennakkoon netistä TÄSTÄ
Kortteliravintola Kivenheitto, Teiskontie 1. 
Tammelan R-kioski, Tammelan puistokatu 35.

Vierasjoukkue PS kemi on pelannut tällä kaudella Veikkausliigassa 17 ottelua, joista se on voittanut kuusi, pelannut kahdesti tasan ja hävinnyt yhdeksän kertaa. Kasassa on 20 sarjapistettä. Viime lauantaina joukkue hävisi kotonaan KuPS:lle numeroin 0-2 (0-2).

Jari Åhmanin luotsaamassa kemiläisjoukkueessa on laadukkaita ulkomaalaisvahvistuksia, kuten keskikentän Ryan Gilligan sekä hyökkäyksen ykköstykki Billy Ions, joka on tehnyt jo kuusi maalia. Kotimaisista pelaajista keskikentän Matias Ojala sekä Joona Veteli ovat kemiläisille elintärkeitä.

Ilves revanssimielellä kohti sunnuntaita

Ilves on pelannut puolestaan 16 ottelua Veikkausliigassa, joista se on voittanut yhdeksän ja hävinnyt seitsemän. Kasassa on 27 sarjapistettä. Viime sunnuntaina Ilves kaatoi loppuunmyydyssä Tammelassa HJK:n numeroin 1-0 (1-0) senegalilaistaikuri Emile Paul Tendengin maalilla. Tendengin tehot 15 ottelussa ovat kovat 5+5.

Ilveksen terveystilanne on varsin hyvä ja varmuudella poissa kokoonpanosta ovat ainoastaan pienestä jalkavaivasta kärsivä hyökkääjä Mika Lahtinen, poskiluumurtumasta kovaa vauhtia toipuva keskikenttäpelaaja Diogo Tomas sekä Eerikkilässä olevat 16-vuotiaat nuorisolupaukset, maalivahti Otto Huuhtanen sekä puolustaja Martti Haukioja.

18-vuotias laiturilupaus Mikael Soisalo palasi perjantaina Lontoosta Queens Park Rangersin testileiriltä ja on kokoonpanossa. Muutama päivä sitten peliluvan saanut ugandalaishyökkääjä Yunus Sentamu nähdään sunnuntaina ensimmäistä kertaa Ilveksen kokoonpanossa.

Päävalmentaja Jarkko Wiss odottaa fyysistä vastusta.

”Revanssimielellä lähdemme tähän otteluun. Olemme matkanneet pari kertaa pohjoiseen ja aika vähän on ollut tuliaisia. Kevättalven Liigacupin hallipainista ei tullut pisteitä ja toukokuussa Oulussa pelattu ottelu PS Kemiä vastaan päättyi myös meidän tappioon, vaikka saimme pelata pitkään miesylivoimalla.”

”Eli kyllä meillä on selkeästi revanssihenki päällä tähän otteluun. Vastustajaksemme saapuu fyysinen joukkue, jossa on muutama todella hyvä yksilö. Ja näiden yksilöiden ominaisuudet meidän pitää huomioida. PS Kemillä on ollut viime aikoina vaikea jakso, mutta he ovat todistaneet, että pystyvät voittamaan kenet tahansa. Vaikea vastustaja” kommentoi Wiss.

palvelukartta

Minetti-kuva3

01

 

Lue myös

Haastajasarja käyntiin Valkeakoskella – ”Avainasiat, oikeastaan koko loppusyksyyn…” haastattelussa päävalmentaja Lehtonen

Haastajasarja käyntiin Valkeakoskella – ”Avainasiat, oikeastaan koko loppusyksyyn…” haastattelussa päävalmentaja Lehtonen

Tampereen Ilves aloittaa Veikkausliigassa sijoille 7-12 sijoittuneiden joukkuiden kesken pelattavan Haastajasarjan. Ilves tippui pääsarjan runkosarjaosuuden viimeisen kierroksen jälkeen sijalle 10. Loppusarjan viidestä ottelusta ensimmäisessä eteen osuu vierasmatka,...