Ennakko: Ilves – PS Kemi sunnuntaina Tammelan iltavaloissa

03

Ilves kohtaa PS Kemin sunnuntai-iltana Tammelan stadionilla. Kuntopuntarin ykkösenä oleva Ilves jatkaa taisteluaan mitalista, kun vastaan asettuu niin ikään vahvan kauden pelannut sarjanousija PS Kemi.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kahteen otteeseen. Toukokuun alussa PS Kemi voitti kotonaan viime hetken maalilla numeroin 1-0 (0-0) ja heinäkuun lopussa puolestaan Tammelassa ottelu päättyi tasanumeroihin 1-1 (1-1). Ilveksen maalista vastasi huippukautta pelaava Lauri Ala-Myllymäki.

Ilves – PS Kemi su 25.9. klo 18:30 Tammelan stadion.
Portit ja palvelut auki klo 17:30. 
Punainen kortti rasismille -teemaottelu.

LIPUT ENNAKKOON:
Netistä TÄSTÄ
Kortteliravintola Kivenheitto, Teiskontie 1. 
Tammelan R-kioski, Tammelan puistokatu 35.

Kemiläisvierailija on pelannut tällä kaudella Veikkausliigassa 28 ottelua, joista se on voittanut 10, pelannut neljästi tasan ja hävinnyt 14 kertaa. Kasassa on yhteensä 34 sarjapistettä. Viime ottelussaan keskiviikkona joukkue hävisi kotonaan FC Lahdelle numeroin 2-4 (2-1). 

Jari Åhmanin luotsaama PS Kemi on rajusti taisteleva joukkue, jossa on paljon laadukkaita pelaajia. Puolustuksessa Kalle Taimi, Zeljko Zavic ja David Bitsindou sekä keskikentällä Matias Ojala ja Ryan Gilligan.

Hyökkäyksessä kemiläisillä on kesällä hankittu Erik Törnros. 193-senttinen ruotsalainen valittiin heti elokuun Kuukauden pelaajaksi Veikkausliigassa ja mies on tehnyt kahdeksassa pelaamassaan ottelussa jo kuusi maalia. Erittäin vaarallinen hyökkääjä. 

Ilves sunnuntaina 

Ilves on pelannut tällä kaudella Veikkausliigassa myöskin 28 ottelua, joista se on voittanut 14, pleannut viidesti tasan ja hävinnyt yhdeksän kertaa. Kasassa on 47 sarjapistettä ja sijoitus kolmas. Viime ottelussaan keskiviikkona Ilves kaatoi KuPS:n vieraskentällä numeroin 1-2 (0-0) Mikael Soisalon ja Ala-Myllymäen maaleilla. 

Keltapaitojen kokoonpanosta puuttuvat sunnuntaina varmuudella loppukauden sivussa olevat puolustajakapteeni Antti Hynynen, keskikentän Eero Korte sekä hyökkäyksen Mika Lahtinen. Lisäksi senegalilaistaikuri Emile Paul Tendeng on korttitilin täyttymisen takia sivussa. 16-vuotiaat Martti Haukioja ja Artturi Ruuth ovat viikonloppuna B-junioreiden ottelussa.

”Tässä on vielä viisi sarjapeliä jäljellä ja sunnuntaina vastassamme on PS Kemi, jota emme ole pystyneet voittamaan tällä kaudella. Siinä on siis paljon haastatta ja tavoitetta, että onnistumme heitä vastaan. Tavoitteena on olla aggressiivinen ja aktiivinen” kommentoi päävalmentaja Jarkko Wiss

palvelukartta-pieni

01

Lue myös