Ennakko: Ilves maanantaina PK-35 Vantaan vieraaksi

pk1

Veikkausliigassa pelataan heti maanantaina jälleen täysi kierros. Ilves matkustaa Vantaalle, missä isäntäjoukkueena toimii PK-35 Vantaa.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahteen otteeseen. Toukokuun puolivälissä Tammelassa Ilves oli parempi numeroin 2-0 (0-0) Tuure Siiran ja Mikael Soisalon osumilla. Elokuun alussa Vantaalla lopputuloksena oli puolestaan tasapeli numeroin 1-1 (0-0). Ilveksen maalista vastasi tuolloin Pavle Milosavljevic.

PK-35 Vantaa – Ilves ma 12.9. klo 18:30 Myyrmäen jalkapallostadion, Vantaa. 
Suora lähetys IS Extrasta TÄSTÄ
Suora lähetys Ruutu+:sta TÄSTÄ.

Kotijoukkue PK-35 Vantaan kausi on ollut täynnä draamaa ja tapahtumia. Päävalmentaja Shefki Kuqi erosi tehtävistään heinäkuun lopulla ja samalla lähti ykköspyssy Njazi Kuqi. Lisäksi lukuisat espanjalaispelaajat jättivät seuran kesän aikana ja myös moni suomalaispelaaja vaihtoi joukkuetta. Viime viikolla myös pitkäaikainen kapteeni Kim Raimi purki sopimuksensa vantaalaisten kanssa.

Roimasti nuorentunut PK-35 Vantaa on Veikkausliigassa viimeisenä, mutta joukkue on pelannut ottelusta toiseen tasaisesti lähes jokaisen vastustajan kanssa. Uusi päävalmentaja Pasi Pihamaa on saanut luotua PK-35 Vantaalle taistelavan peli-ilmeen. Viime ottelussaan perjantaina PK-35 pelasi FC Lahden vieraana ja tuo ottelu päättyi lopulta lahtelaisten voittoon numeroin 2-0 (1-0). 

Ilves maanantaina 

Ilves on pelannut tällä kaudella 25 ottelua, joista saldona on 12 voittoa, neljä tasuria ja yhdeksän tappiota. Kasassa on yhteensä 40 sarjapistettä ja sarjasijoitus on kuudes. Sarjakolmosena majaileva KuPS on kuitenkin ainoastaan yhden pisteen edellä, joten mitalikamppailu käy kuumana. Viime ottelussaan perjantaina Ilves kaatoi kotonaan Tammelassa RoPS:n numeroin 2-1 (1-0) Lauri Ala-Myllymäen ja Emile Paul Tendengin maaleilla.

Keltapaitojen kokoonpanosta puuttuvat maanantaina loukaantumisten takia keskikenttämies Eero Korte sekä hyökkääjä Mika Lahtinen. Lisäksi pari nuorisolupausta on pois, sillä keskikenttäpelaaja Diogo Tomas on pelannut viikolla kaksi junnupeliä ja puolustaja Martti Haukioja on ollut viime päivät Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueen mukana.

”Ei ole todellakaan helppo peli luvassa. Vastustaja varmasti taistelee jokaisesta pallosta ja pelikenttä jo itsessään tekee ottelusta haastavan. Toinen peli lyhyen ajan sisään, joten valmistautumisen ja asenteen on oltava kunnossa.”

”Jos asenteemme ei ole heti ensimmäisestä minuutista lähtien kunnossa, niin sitä on todella vaikea saada enää korjattua pelin aikana. Lähdemme hakemaan voittoa hyvällä itseluottamuksella. Täysia tulta päin!” kommentoi päävalmentaja Jarkko Wiss.


Ilveksen seuraava kotiottelu heti tulevana perjantaina:
Ilves – VPS pe 16.9. klo 18:30 Tammelan stadion.
Liput ennakkoon TÄSTÄ.

Lue myös