Ennakko: Ilves – JJK perjantai-iltapäivällä Pirkkahallissa

jjk1

Veikkausliigaan 2016 valmistautuva Ilves kohtaa perjantaina 18.3. klo 15:00 Pirkkahallissa pelattavassa harjoitusottelussa Ykkösen kauteensa valmistautuvan jyväskyläläisen JJK:n. Otteluun on vapaa pääsy.

Molemmilla joukkueilla on voitto alla Suomen Cupin 4. kierrokselta. JJK kaatoi Nelosessa pelaavan FC Korso Unitedin numeroin 0-5 (0-3) viime perjantaina. Ilves puolestaan voitti SalPan hyökkääjä Antto Hilskan kahdella maalilla numeroin 0-2 (0-0) viime lauantaina.

JJK kuuluu Ykkösen kärkijoukkueisiin ja joukkueessa on useita varsin nimekkäitä pelaajia. Puolustuksessa Antto Tapaninen ja Matti Lähitie sekä keskikentällä Mikko Manninen ja taiturimainen kapteeni Tommi Kari ovat kaikki kovia pelimiehiä.

Ilveksen kokoonpanosta puuttuvat perjantain ottelusta varmuudella ainoastaan varakapteenit Marco Matrone (silmä) sekä Heikki Aho (reisi). Molempien pelikunto lähenee kovaa vauhtia. Salossa kaksi maalia tehnyt Hilska siirtyi täksi kaudeksi Ilvekseen juuri JJK:sta. Ilves-pelaajista myös Lada Lahtinen, Samu Nieminen sekä Eero Korte ovat pelanneet uransa aikana jyväskyläläisten riveissä.

Päävalmentaja Jarkko Wissillä on tällä hetkellä käytössään laaja rinki.

”Tavoitteena on, että meillä on mahdollisimman moni pelaaja valmiina kauden alkuun eli perjantain ottelussa on täysi kokoonpano ja varmaankin käytetään kaikki vaihdot. Kokoonpano elää varsin paljon viime lauantain SalPa-ottelusta. Varmistetaan samalla sitä, että kaikilla pelaajilla on mahdollisimman hyvä pelituntuma sarjakauteen lähdettäessä.”

”Olemme päässeet harjoittelemaan koko ajan isolla ryhmällä, joka on auttanut fyysisen työn tekemistä ja olemme säästyneet lihasvammoilta lähes täysin. Pelejä alkaa taas tulla kovalla vauhdilla, joten meillä on oltava rotaatiomahdollisuuksia. Meillä on kova kilpailu pelipaikoista ja silloin kun sinne kentälle pääsee, niin pitää näyttää, että on sen pelipaikan arvoinen.”

”Teemana on edelleen, että pystymme kääntämään pelin nopeammin kaksinkamppailuvoiton jälkeen ja huolehtimaan, että ensimmäinen syöttö kohdistuu omille. Ja tietysti kylmäpäisyyttä molempien maalien edustoilla” kommentoi Wiss.

Ilves – JJK pe 18.3. klo 15:00 Pirkkahalli, Tampere (vapaa pääsy).

Lue myös