Ennakko: Ilves – HJK maanantaina Tammelan iltavaloissa

hjk3

Tammelan stadionin iltavaloissa pelataan maanantaina kauden viimeinen kotiottelu ja asetelmat ovat äärimmäisen herkulliset. Ilves on vahvasti mukana mitalitaistelussa ja vastustajaksi saapuu HJK! Otteluun on odotettavissa iso yleisöryntäys, joten suosittelemme saapumaan ajoissa paikalle.

Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti tällä kaudella. Toukokuussa Helsingissä HJK voitti ottelun numeroin 5-1 (0-1). Tuure Siira vei tuolloin Ilveksen johtoon, mutta Klubi teki toisella jaksolla kaikki viisi maalia 20 minuutin sisään. Heinäkuussa Tammelassa Ilves puolestaan voitti ottelun numeroin 1-0 (1-0) senegalilaistaikuri Emile Paul Tendengin osumalla.

— — 
Ilveksen kauden viimeinen kotiottelu maanantaina:
Ilves – HJK ma 17.10. 18:30 Tammelan stadion. 
Portit auki klo 17:15. Lämmintä päälle ja ajoissa paikalle. 
Facebook-tapahtuma 
Otteluisäntä: Lännen Kiinteistöpalvelu

LIPUT ENNAKKOON:
Netistä (muut katsomot) TÄSTÄ
Ilveksen toimisto, Rieväkatu 12.  
Kortteliravintola Kivenheitto, Teiskontie 1 (muut katsomot). 

Tammelan R-kioski, Tammelan puistokatu 35 (muut katsomot). 
Pääkatsomo loppuunmyyty.

HJK on pelannut tällä kaudella 31 ottelua, joista se on voittanut 15, pelannut yhdeksän kertaa tasan ja hävinnyt seitsemän kertaa. Kasassa on yhteensä 54 sarjapistettä ja sijoitus Veikkausliigassa on toinen. Viime ottelussaan perjantaina joukkue pelasi kotonaan 1-1-tasapelin sarjakärki IFK Mariehamnin kanssa.

Mika Lehkosuon
 luotsaama HJK on nimivahva ja isojen resurssien joukkue. Jokaiselle pelipaikalle löytyy erinomaisia vaihtoehtoja. Laitapakin tontilla häärää eurooppalaisissa suurseuroissa vuosikausia pelannut loistava nigerialainen Taye Taiwo. Lisäksi puolustuksessa ovat mm. kova serbitoppari Ivan Tatomirovic sekä HJK-ikoni Sebastian Sorsa.

Keskikentällä ja hyökkäyksessä helsinkiläisillä ovat mm. Anthony Annan, Odu, Akseli Pelvas ja suomalainen jalkapallolegenda Mikael Forssell. Veikkausliigan maalipörssiä 16 osumallaan johtava kolumbialainen ykköspyssy Alfredo Morelos on maanantaina pelikiellossa korttitilin täyttymisen takia.

Ilves maanantaina 

Ilves on pelannut tällä kaudella niin ikään 31 ottelua, joista se on voittanut 15, pelannut seitsemän kertaa tasan ja hävinnyt yhdeksän kertaa. Viime ottelussaan perjantaina Tammelassa ilves pelasi 1-1-tasapelin HIFK:iä vastaan. Huippukautta pelaava Lauri Ala-Myllymäki teki Ilveksen tasoitusmaalin ottelun lopussa.

Keltapaitojen kokoonpanosta puuttuvat maanantaina varmuudella pitkäaikaispotilaat, puolustuksen Antti Hynynen, keskikentän Eero Korte ja hyökkäyksen Mika Lahtinen. Lisäksi keskikenttäpelaaja Siira on pelikiellossa korttitilin täyttymisen takia.

”Kivat ja rauhalliset fiilikset. Kyllähän tässä odotellaan kauden päätöstapahtumaa Tammelassa. Mikäs sen mukavampaa kuin pelata hienon kauden viimeinen kotipeli suuren yleisön edessä isoa HJK:ta vastaan.”

”Yritämme pistää isommalle joukkueelle kapuloita rattaisiin. Meillä on mennyt hyvin tämä kausi ja meillä on ainoastaan voitettavaa. Kaikki paineet ovat HJK:lla ja jos he epäonnistuvat näissä viimeisissä peleissä, niin heidän kausi on mennyt silloin varmaankin heikosti” kommentoi päävalmentaja Jarkko Wiss.

palvelukartta2

04

Lue myös