Ennakko: Ilves – HIFK perjantaina Tammelan iltavaloissa

02

Tammelan iltavaloissa pelataan perjantaina äärimmäisen mielenkiintoinen ottelu, kun Ilves saa vastaansa HIFK:n! Molemmilla joukkueilla on ottelussa isot panokset ja Tammelaan on odotettavissa yleisöryntäys. Ei muuta kuin lämmintä päälle ja ajoissa paikalle!

Ilves ja HIFK ovat kohdanneet kaksi kertaa tällä kaudella ja molemmilla kerroilla Ilves on napannut täydet kolme pistettä. Toukokuun lopussa Helsingissä Ilves voitti numeroin 0-1 (0-0) Tatu Miettusen puskumaalilla ja elokuun puolivälissä Tammelassa Ilves voitti numeroin 3-1 (1-0) Mikael Soisalon, Yoro Lyn ja Yunus Sentamun osumilla. 

— — 
Ilves – HIFK pe 14.10. klo 18:30 Tammelan stadion. 
Portit auki klo 17:15. 
Facebook-tapahtuma
Pääkatsomo loppuunmyyty.
Muut katsomot, ennakkolippu TÄSTÄ.

LIPUT ENNAKKOON MUIHIN KATSOMOIHIN MYÖS:
Ilveksen toimisto, Rieväkatu 12 (arkisin klo 09-16). 
Kortteliravintola Kivenheitto, Teiskontie 1. 
Tammelan R-kioski, Tammelan puistokatu 35. 

HIFK on pelannut tällä kaudella 30 ottelua, joista se on voittanut kahdeksan, pelannut kahdeksan kertaa tasan ja hävinnyt 14 kertaa. Kasassa on yhteensä 32 sarjapistettä ja sisjoitus Veikkausliigassa on 10. Viime ottelussaan Stadin Derbyssä kaksi viikkoa sitten HIFK kaatoi HJK numeroin 2-1 (0-0).

Kesällä joukkueen päävalmentajaksi siirtynyt kaiken kokenut Antti Muurinen on saanut punapaidat hyvään vireeseen. HIFK taistelee FC Interin ja PS Kemin kanssa putoamiskarsinnan välttämisestä. 

HIFK hankki kesällä keskikentälleen kokeneen Mika Väyrysen, joka on ollut loistava. Joukkueella on myös vahvoja runkomiehiä, kuten FC Lahdesta siirtynyt maalivahti Tomi Maanoja, joka on torjunut vakuuttavasti. Puolustuksessa kovat Pauli Kuusijärvi ja Tuomas Aho ja keskikentällä Väyrynen, Xhevdet Gela sekä Esa Terävä ovat olleet varmoja. Hyökkäyksessä helsinkiläisillä ovat mm. Juho Mäkelä ja hienoa kautta pelaava Pekka Sihvola.

Ilves perjantaina

Ilves on pelannut tällä kaudella myöskin 30 ottelua, joista se on voittanut 15, pelannut kuudesti tasan ja hävinnyt yhdeksän kertaa. Kasassa on yhteensä 51 sarjapistettä, sijoitus Veikkausliigassa on 4. ja taistelu mitaleista käynnissä. Viime ottelussaan Ilves pelasi FC lahden vieraana maalittoman tasapelin.

Keltapaitojen kokoonpanosta puuttuvat perjantaina varmuudella vammojen takia loppukauden sivussa olevat puolustaja Antti Hynynen, keskikentän Eero Korte ja hyökkäyksen Mika Lahtinen.  

”Tässä on maaottelutauko takana ja meillä oli paljon pelaajia eri maajoukkueissa. Osa pelaajista oli takaisin harjoituksissa vasta torstaina, joten hieman haastavat lähtökohdat, sillä emme ole päässeet harjoittelemaan paljoa yhdessä viime aikoina.”

”Aina näiden ottelutaukojen jälkeen tulee mietittyä, että miten peli lähtee rullaamaan. Ollaan koitettu herätellä joukkue viimeiseen kahteen viikkoon, jolloin tässä on vielä kolme ottelua. Haluamme nauttia Tammelan kotiyleisön tuesta ja haluamme antaa heille syyn piiskata sekä kannustaa meitä eteenpäin” kommentoi päävalmentaja Jarkko Wiss

palvelukartta

01

Lue myös