Ennakko: Ilves – FC Honka


Ilves pelaa tulevana sunnuntaina kotiavauksensa Ratinassa 28.4. klo 15 kun vastaan asettuu FC Honka Espoosta. 
 

Ilves avasi kautensa viime viikonloppuna komealla 2-3 voitolla ONS:sta vieraskentällä. Ottelussa maalinteossa onnistuivat Saarilahti, Enkkilä ja R. Tuominen.  
Edellinen peli onssia vastaan antoi meille hyvät pohjat ja tukipilarit tuleviin kuukausiin. Oulussa oli pelaamassa sitkeä ja taisteleva Ilves. Tuo taisteluilme oli hätkähdyttävää nähtävää. Pelaajille lähtee valtava kunnioitus tästä, jokainen piti huolen itsestään ja keskittyi oleelliseen”, kertaa Lepistö kauden avausottelua.  

Kausi on kuitenkin vasta alussa ja myös kehitettävää ensimmäisestä ottelusta jäi:  
Olemme kuitenkin vasta rakennusvaiheessa. Enemmän ja vähemmän täysin uusi joukkue pelasi ensimmäisen sarjapelinsä. Hyvät otetaan mukaan ja korjattaviin asioihin olemme nyt viikon harjoituksissa keskittyneet. Paljon on vielä nyansseissa tekemistä, mutta se ei ole aina huono asia. Jos löydämme saman latingin, kuin Oulussa niin tulemme pärjäämään Honkaa vastaan ihan hyvin, jatkaa Lepistö.    

FC Hongan joukkue on hieman muuttunut viime kaudesta – valmennus vaihtui, kun Luciano Posillipo lähti ja hänen seuraajakseen tuli U23-maajoukkueen vetäjänäkin toiminut Rosa Lappi-Seppälä. Myös joukkue koki jonkun verran muutoksiaKokeneista pelaajista mm. Auvinen, Nyman ja Myllyoja siirtyivät muihin joukkueisiin. Honka sai kuitenkin myös vahvistuksia riveihinsä, kun Riikka Hannula teki paluun Naisten Liigaan.  
Honka tiedetään kovaksi joukkueeksi. Paljon muutoksia myös siellä, mutta nimivahva joukkue sieltä vastaan tulee. Ehdottomasti mitalisuosikkeihin Espoolaiset lukeutuvat, joten viekkaalla ilmeellä lähdemme heitä haastamaan.  Perinteisesti Honka puolustaa laadukkaasti ja tähän tietysti meidän pitää löytää ratkaisut. Hyökkäys Hongalla on nopea ja taitava. Erikoistilanteista joukkue on tehnyt nyt jo paljon maaleja eli tarkkana pitää olla, ennakoi Lepistö sunnuntain vastustajaa.  

Honka avasi kautensa jo maaliskuussa ja ottikin kolmesta ensimmäisestä ottelusta voitot. Viime viikonloppuna Honka joutui kuitenkin taipumaan HJK:lle viime hetkillä Naisten Liigan kärkiottelussa 
Ilveksen ensimmäisen maalin kaudella 2019 iskenyt hyökkääjä Pipsa Saarilahti odottaa tasaista kamppailua sunnuntailta:   ”Mahtavaa päästä vihdoin pelaamaan pisteistä kotiyleisön eteen! Harjoituksissa on koko viikon ollut hyvä fiilis ja joukkue on selvästi valmiina kotiavaukseen. Hongan joukkue on muuttunut viime kauden ja siksi uskonkin, että nyt nähdään hieman erilainen Honka kuin viime vuonnaMyös heiltä löytyy useita nuorten maajoukkuepelaajia, joten Ratinan nurmella pisteistä taistelee varmasti kaksi taitavaa ja näyttöhaluista joukkuetta”.

Varmuudella ottelusta pois ovat edelleen Tuulia Mikkola, Iida Laakkonen ja Aino VarkoiMukaan kotiottelun kokoonpanoon saadaan kuitenkin pienistä loukkaantumisista toipunut Armi Heikkilä.  

Vielä ehdit hankkia oman kausikorttisi joko netistä (https://ilveksennaiset.fi/liput-ja-kausikortit/) tai portilta tullessasi otteluun! Myös miesten kausikortilla ilmainen sisäänpääsy!  

Kausikortit:
Kausikortti: 45 € / kpl. 
Sisältää Ilveksen Naisten Liigan kotiottelut kaudella 2019 
sekä 10 kahvi ja makkara -lipuketta. 

Pääsyliput  
Aikuiset: 7 € 
Lapset 7-15 -vuotiaat, eläkeläiset ja opiskelijat: 5 € (oikeus alennukseen todistettava). 
Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. 

Lue myös

Haastajasarja käyntiin Valkeakoskella – ”Avainasiat, oikeastaan koko loppusyksyyn…” haastattelussa päävalmentaja Lehtonen

Haastajasarja käyntiin Valkeakoskella – ”Avainasiat, oikeastaan koko loppusyksyyn…” haastattelussa päävalmentaja Lehtonen

Tampereen Ilves aloittaa Veikkausliigassa sijoille 7-12 sijoittuneiden joukkuiden kesken pelattavan Haastajasarjan. Ilves tippui pääsarjan runkosarjaosuuden viimeisen kierroksen jälkeen sijalle 10. Loppusarjan viidestä ottelusta ensimmäisessä eteen osuu vierasmatka,...