Ilves kohtaa perjantaina Tammelaan-paluuottelussa FC Interin. Kentällä nähdään myös Emile Paul Tendeng, yksi Veikkausliigan ehdottomista tähtipelaajista.

Viime lokakuussa Tendeng valittiin Veikkausliigan parhaimmaksi pelaajaksi. Huikealla debyyttikaudellaan hyökkäävä keskikenttäpelaaja antoi kahdeksan maaliin johtanutta syöttöä, eniten koko sarjassa. Koko suomalaisen jalkapalloyleisön hurmannut pallotaituri lähtee innokkaana uuteen kauteen Ilves-paidassa. Huhtikuussa annetussa haastattelussa sympaattisena kaverina tunnettu Tendeng on kuitenkin viimeinen hehkuttamaan omaa suuruuttaan: ”Joukkue tulee aina ensin. En ole mikään tähti. Viime kauden menestys oli koko joukkueen ansiota. Valmentajat Jarkko Wissin johdolla ja muut pelaajat auttoivat minua valtavasti. Minut otettiin upeasti vastaan, eikä pidä unohtaa Ilveksen hienoja faneja. Tärkeintä on reilu peli ja voittaminen, ei minun henkilökohtaiset tilastoni.”

Perjantain Tammelaan paluuta Tendeng odottaa vesi kielellä: ”Siitä tulee hienoa, kuten viime kaudella. Tammelassa on hieno tunnelma. Odotamme paljon yleisöä ja hyvää ottelua. ”

FC Inter on kova joukkue, joka majailee sijalla kahdeksan 8. pisteellä. Tendeng tiedostaa tämän, mutta on luottavainen Ilvekseen: ”Siitä ei tule helppoa. Jos annamme kaikkemme ja pelaamme joukkueena ja autamme toisiamme.  Inter pelaa hyvää jalkapalloa, mutta me pelaamme kotonamme. Annamme 100% ja voitamme pelin ja saamme kolme pistettä. ”

Katso Tendengin videohaastattelu alta.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Filvesjalkapallo%2Fvideos%2F10154697761077945%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>