Ella Leppäharju valittu kuukauden Mylab-pelaajaksi

ella

Toukokuun Mylab-pelaajaksi on valittu 12-vuotias Ella Leppäharju. Ella on tullut tunnetuksi siitä, että hän ei anna senttiäkään periksi peleissä eikä harjoituksissa. Ella on myös todella ahkera harjoittelemaan ja tsemppaamaan muita joukkuetovereitaan.

Milloin olet aloittanut  jalkapalloilun?
Aloitin futiksen 5-vuotiaana Ilveksen poikien kesäjoukkueessa ennen kuin siirryin Pirkkalan Ilves-tyttöihin ja sitten edustukseen.

Onko tällä kaudella ollut jo paljon turnauksia ja onko niissä tullut menestystä?

Keväällä on ollut jo useampia turnauksia. Menestys on ollut vaihtelevaa.

Mitkä ovat henkilökohtaiset tavoitteesi kuluvalla kaudella?

Haluan kehittyä kaikilla osa-alueilla ja olla tärkeä joukkuepelaaja sekä tsemppaaja.

Mitkä ovat tavoitteesi jalkapallossa?

Toivottavasti voin pelata pitkään ja edetä aina eteenpäin futiksessa.

Ehditkö enää harrastamaan muita lajeja vai onko jalkapallo se ainoa ja oikea?

Talvella pelailen Koikkarin kentällä jääkiekkoa ja soitan kuudetta vuotta kitaraa konservatoriolla, mutta kyllä futis on nyt ykkönen.

Kesälomat ovat juuri alkaneet. Mitä muuta jalkapallon lisäksi kuuluu kesäsuunnitelmiisi?
Mökkeilyä kavereiden kanssa Teiskossa. Lisäksi matkustelen perheeni kanssa aina, kun on mahdollista. Esim. Barcelonassa peli oli hieno kokemus!

Mieleenpainuvin muistosi jalkapallourastasi?

Viime syksyn Ilveksen päättäjäisissä palkitseminen oli mieleenpainuva, mutta tiukat pelit ja onnistuneet treenit jäävät mieleen kyllä yhtä lailla.

IFA on Suomen Palloliiton nuorisotoimintalinjauksen mukaisesti suunniteltu taito- ja kykykouluvalmennustoimintaa. Sinivalkoiseen tiehen, jalkapalloilijana kehittymiseen ja pelaajan polkuun Ilveksessä liittyy olennaisena osana riittävän harjoitusmäärän saavuttaminen. Tähän tavoitteeseen IFA:n rooli on ensiarvoisen tärkeä.

Ilves Futis Akatemian pelaajista tullaan valitsemaan joka kuukausi Mylab-pelaaja -03-08-ikäluokasta. Kuukauden Mylab-pelaajan valintaan vaikuttaa mm. tunnollinen harjoittelu, esimerkillinen toiminta ja muiden tsemppaaminen sekä huomioiminen. Mylab haluaa olla tukemassa Ilveksen junioreita kohti omia unelmiaan.

Lue myös