Eemeli Raittinen ja Ilves ovat solmineet pitkän sopimuksen

 

Helmikuun alussa 19 vuotta täyttänyt hyökkääjä Eemeli Raittinen on solminut Ilveksen kanssa sopimuksen, joka kattaa kaudet 2019 ja 2020. Sopimuksessa on lisäksi seuran optio kaudesta 2021.

 

Ylöjärven Ilveksessä jalkapallouransa aloittanut ja sieltä nuorena Ilveksen siirtynyt Eemeli teki aiemmin sopimuksen Ilves/2:sen kanssa, mutta hänen hyvät otteensa harjoituskaudella ansaitsivat hänelle sopimuksen Veikkausliigajoukkueen kanssa.

 

Päävalmentaja Jarkko Wiss on mielissään Eemelin tuoreesta sopimuksesta: ”Hienoa, että saimme solmittua Eemelin kanssa pitkän sopimuksen. Hän osoitti joulukuussa pelatussa harjoitusottelussa (Ilves-Ilves/2), että hänellä on ominaisuuksia ja edellytyksiä taistella peliajasta Veikkausliigassa jo tulevalla kaudella. Tästä johtuen Eemeli nostettiin tammikuun alusta mukaan edustusjoukkueen harjoitusvahvuuteen. Hänen otteensa harjoituksissa ja talven otteluissa ovat entisestään vahvistaneet sitä käsitystä, että hän on valmis kilpailemaan peliajasta jo tulevalla Veikkausliigakaudella.”

 

Myös Eemeli itse on tyytyväinen tuoreesta sopimuksestaan: ”Totta kai on hienoa, että olen päässyt mukaan edustusjoukkueeseen. Toiminta on tehnyt minuun suuren vaikutuksen ja tämä on varmasti hyvä ympäristö kehittyä. Olen käynyt usean vuoden ajan katsomassa Ilveksen Veikkausliigaotteluita ja nyt on mahtavaa olla itse mukana osana joukkuetta.”

 

Sopimuspelaajat kaudelle 2019:

Mika Hilander

Johannes Luukkanen

Matias Riikonen

Baba Mensah

Felipe Aspegren

Tatu Miettunen

Diogo Tomas

Mikael Almen

Roope Huhtala

Tariq Kazi

David Addy

Emile Paul Tendeng

Iiro Järvinen

Ilari Mettälä

Jair

Matias Ojala

Aleksi Tarvonen

Tuure Siira

Jusif Ali (lainalla GNK Dinamo Zagrebissa)

Naatan Skyttä

Santeri Haarala

Tiemoko Fofana

Jesse Huhtala

Samuel Afum

Eemeli Raittinen

 

Lue myös