Edellytämme kasvomaskin käyttöä ottelutapahtumissamme

THL:n ja STM:n antamia suosituksia seuraten Ilves ottaa käyttöön velvoitteen käyttää kasvomaskia katsomossa. Kasvomaskin käyttö on edellytys ottelustadionille sisäänpääsyyn niin yleisön kuin työskentelevän henkilökunnankin osalta ja se koskee niin Veikkausliigan, kuin Kansallisen Liigan ja Miesten Kakkosen otteluita.

Alle 15-vuotiaan ei kuitenkaan ole pakollista käyttää kasvomaskia, vaan he voivat toimia oman harkintansa mukaan. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kuitenkin myös heille.

Jos Sinulla ei ole omaa maskia, saat sellaisen veloituksetta portilta sisäänkäynnin yhteydessä. Myös Ilves-maskeja on myynnissä Ratinan myyntipisteillä.

Löydät Ratinan turvallisuudesta ja järjestelyistä tietoa tarkemmin täältä!

Lue myös

Kalle Katz siirtyy Ilvekseen!

Kalle Katz siirtyy Ilvekseen!

Ilveksen puolustuslinja vahvistuu HJK:sta siirtyvällä Kalle Katzilla. Urallaan tähän mennessä 34 Veikkausliigaottelua pelanneella Katzilla oli vielä voimassa oleva sopimus HJK:n kanssa, mutta seurat pääsivät siirron yksityiskohdista nopeasti yhteisymmärrykseen ja...

Pirkanmaan virtuaaliderby pelataan tiistaina 19.1.

Pirkanmaan virtuaaliderby pelataan tiistaina 19.1.

Pirkanmaan virtuaaliderby pelataan ensi tiistaina 19.1. kello 18.30 alkaen! Aiemmin viime vuoden keväällä järjestetty virtuaaliderby pelataan nyt toisen kerran ja Ilvestä virtuaalisessa ottelussa edustavat Maksim Stjopin sekä Eemeli Raittinen. Otteluita pelataan...