Djair Parfitt-Williams Ilves-paitaan – ”Tuon omalla osaamisellani kaivattuja elementtejä joukkueeseen”

Ilves ja 25-vuotias laitahyökkääjä Djair Parfitt-Williams ovat sopineet kauden 2022 loppuun yltävästä sopimuksesta. Sopimus sisältää myös option kaudelle 2023.

Karibian saarelta Bermudasta kotoisin oleva Parfitt-Williams otti harppauksen englantilaiseen huippuseuraan jo 14-vuotiaana, kun hänet kiinnitettiin West Hamin akatemiajoukkueeseen. Neljä vuotta myöhemmin vuonna 2015 hän nousi edustusjoukkueeseen, jossa hän edusti kahden vuoden ajan.

Helmikuussa 2018 Parfitt-Williams siirtyi Slovenian pääsarjajoukkueeseen NK Rudar Velenjeen, jossa hän edusti joukkuetta 25 ottelussa tehden neljä maalia. Seuraavaksi tie vei nuorukaisen Islantiin Fylkir Reykjavíkiin, jossa hän takoi yhteensä yhdeksän maalia 38 ottelussa. Viimeisin seurajoukkue ennen keltavihreitä oli englantilainen Dover Athletic, jossa hän edusti lyhyen pätkän tämän vuoden helmikuusta heinäkuuhun. Parfitt-Williams on tehnyt tänä vuonna myös ensiesiintymisensä Bermudan maajoukkueessa ja onnistunut maalinteossa kahdesti.

25-vuotias hyökkääjä on haalinut paljon kokemusta eri mantereilta, mutta ura keltavihreissä on ensikosketus suomalaiseen jalkapalloon.

Täytyy myöntää, että Veikkausliiga ei ole tuttu itselleni, mutta minulla on ystäviä, jotka ovat pelanneet Suomessa. Olen kuullut heiltä paljon tasosta. Sen tiedän, että Ilves on tasokas seura, jossa pyritään pelaamaan parasta mahdollista jalkapalloa eri sarjatasoilla, Parfitt-Williams kertoo.

Halusin siirtyä Ilvekseen, sillä koin, että olen sopiva palanen seuran projektiin. Tunsin, että seura on todella kiinnostunut minusta ja luottaa siihen, että tuon omalla osaamisellani kaivattuja elementtejä joukkueeseen, Parfitt-Williams jatkaa.

Hyökkääjä on onnistunut kiitettävästi tehopisteiden luomisessa ja aikoo jatkaa samaa myös Tampereella.

Olen luova pelaaja joka pitää kuljettamisesta ja yksi vastaan yksi-tilanteista. Osaan luoda hyviä paikkoja joukkuetovereilleni ja lisäksi myös itse viimeistellä maaleja, Parfitt-Williams kuvailee.

Annan aina kaikkeni itseni ja joukkueen vuoksi. Tulen auttamaan joukkuetta parhaani mukaan tekemällä mahdollisimman paljon tehoja voittaaksemme otteluita, Parfitt-Williams summaa.

Lue myös