Cupin ottelu siirtää maanantaiksi merkityn HPS-ottelun

Keskiviikkona pelattava Suomen Cupin ottelu edustusjoukkuettamme vastaan aiheuttaa yhden ottelusiirron. Maanantaille merkitty kotiottelu EPS:ää vastaan siirtyy pelattavaksi myöhemmin.

Ilves/2 pelasi kauden toisen sarjaottelunsa lauantaina Vantaalla VJS:n vieraana. Kotijoukkue oli melkoisen tyly isäntä ja piti pisteet Vantaalla 4–0 voitollaan. Varsinkin molempien boxien sisällä Ilves oli vantaalaisia heikompi. Päävalmentaja Mika ”Lada” Lahtiselle ottelu antoi osviittaa harjoittelun painopisteistä.

Tulos sekä kertoo että ei kerro koko totuutta pelin kulusta. Boxien välissä eli 70 metrin alueella olimme hyvin pelissä mukana, mutta sitten molempien boxien sisällä hävittiin kyllä ihan pystyyn. Kolme maalia syntyi erikoistilanteista tai niiden jatkoista ja yksi puhtaasti keskityksestä. Hiukan samoja ongelmia, mitä meillä on aikaisemminkin ollut. No, nyt kyllä tiedetään mitä jatkossa harjoitellaan vieläkin enemmän.

Joukkueella piti olla tulevana maanantaina kotiottelu EPS:ää vastaan, mutta se siirtyy pelattavaksi myöhemmin. Syynä on keskiviikolle 11.5 asetettu Suomen Cupin ottelu, jossa ”vierasjoukkueena” on Ilveksen edustusjoukkue. Ottelupaikkana on Ratinan Stadion ja tuo ottelu alkaa klo 18. Lada ottaa mielellään pari harjoituspäivää lisää tähän kohtaan.

Tämä viikko meillä on hyvin aikaa harjoitella, sillä joukkueella itsellään ei ole peliä. Osa pelaajista tosin pelaa sekä A- että B-junioreiden otteluissa viikonloppuna. EPS-peli siirtyy myöhemmäksi, koska meillä olisi muutoin kolme ottelua kuuden päivän sisään.

Suomen Cupin ottelussa hakee Ilves/2 cup-romantiikkaa sekä jatkopaikkaa. Lada kuitenkin tunnustaa realiteetit ja näkee ottelun enemmänkin loistavana näytönpaikkana pelaajilleen sekä hyvänä puolustuspelaamisen harjoituksena.

Pelistä tulee varmasti meille todella kovatempoinen ottelu. Jonkin verran täytyy huomioida pelaajien kokonaisrasituksetkin. Suuri osaa pelaa nyt viikonloppuna ja pisteistä pelataan seuraavana lauantaina I-Kissoja vastaan. Se saattaa hiukan vaikuttaa keskiviikon kokoonpanoon. Ihan varmasti saadaan keskittyä aika paljon oman maalin puolustamiseen cupin pelissä. Eiköhän painetta tule enemmän meidän päähän kuitenkin. Tosin tämähän eroaa harjoituspeleistä tuon panoksensa suhteen. Ei meitä kukaan ole kieltänyt voittamasta. Täysillä lähdetään hakemaan jatkopaikkaa. Onhan tämä myös näytönpaikka meidän pelaajillemme.

A-poikien SM-karsinnan lohkossaan Ilves on viidentenä ja joukkue matkaa lauantaina Kaarinaan sarjakärki KaaPo:n vieraaksi. B-pojissa Ilves puolestaan lohkonsa toinen ja heilläkin on edessään lauantaina vieraspeli. Neljäntenälohkossa oleva VPS J isännöi Ilvestä Vaasassa.

Miesten kakkosen B-lohkossa Ilves/2 on kahden pelatun ottelun jälkeen yhdeksäntenä. Sarja jatkuu keskiviikkoisen cupin ottelun jälkeen kahdella vierasottelulla paikallisvastustajia vastaan. Lauantaina 14.5 klo 19alkavaa ottelua isännöi I-Kissat Kaupissa ja seuraavana lauantaina TamU puolestaan Pyynikin kentällä klo 16 alkavaa ottelua. Ilves/2:n seuraava kotiottelu on joko sunnuntaina 29.5. FC Jazzia vastaan pelattava ottelu tai tuo maanantailta siirtyvä EPS-ottelu.

 

Ilveksen kokoonpano VJS-ottelussa:
12 Huuhtanen Eetu MV
2 Rasinen Lauri C <-> 46’ 19 Moisio Jaakko
4 Koistinen Jonne
5 Valli Elias
7 Hytönen Teemu
8 Lehtonen Rasmus
10 Peltola Miska <-> 58. 29 Jukkola Oiva
15 Minkkinen Max <-> 58’ 17 Pero Julius
21 Bushara Badreddine <-> 78’ 30 Danish Iltaf
22 Hasa Noel <-> 78, 28 Lähteenmäki Akseli
25 Kyllönen Leo

Vaihtopelaajat:
14 Aro Oskari MV

Lue myös