Axel Vidjeskog Ilveksen keskikentälle – ”Tavoitteenani on auttaa Ilvestä voittamaan pelejä”

Ilves ja Kuopion Palloseura ovat sopineet U21-maajoukkuerinkiin kuuluvan keskikenttäpelaajan Axel Vidjeskogin määräaikaisesta siirrosta Ilvekseen. Vidjeskog saapui Tampereelle tänään ja hän on Ilveksen riveissä heinäkuun 17. päivään asti.

Tänään 21-vuotta täyttävä Vidjeskog on FF Jaron kasvatti, joka on pelannut Ykkösessä yhteensä 35 ottelun verran. Maaleja hän tehtaili tuolloin kuusi kappaletta. Veikkausliigadebyyttinsä hän teki viime kaudella KuPSin paidassa ja kuudentoista ottelun aikana hän myös viimeisteli ensimmäisen maalinsa pääsarjatasolla.

Kaipasin lisää peliaikaa itselleni ja kuulin Ilveksen kiinnostuksesta. Minulle oli helppo päätös tulla pelaamaan tänne, sillä Ilves on hieno seura ja meillä on täällä hyvä joukkue kasassa, Vidjeskog kertoo siirrostaan.

Vidjeskog pystyy pelaamaan keskikentän eri sektoreilla. Nuori peluri kertoo olevansa pallovarma pelaaja, joka pitää mielellään palloa nauttii pelaamisesta pienissä tiloissa.

Olen hyvä moottori joukkueelle ja jaksan juosta paljon. Teen myös hyviä riistoja, Vidjeskog kertoo ominaisuuksistaan.

Kauden tavoite on Vidjeskogille selvä.

Tavoitteenani on auttaa Ilvestä voittamaan pelejä ja pelata mahdollisimman paljon, Vidjeskog sanoo.

Yusifin (Moussa) ja Tumen (Siira) loukkaantumisista johtuen meillä oli tarve saada keskialueelle tilapäisesti vahvistusta. Koska Ilves/2:sen keskialueen avainpelaajat ovat myös kärsineet loukkaantumisista viime aikoina, oli meidän käännettävä katseet tässä tilanteessa muualle, Ilves-luotsi Toni Kallio kommentoi.

Hienoa, että pääsimme KuPS:n kanssa sopimukseen Aksun lainaamisesta meille. Hän on nuori, eteenpäin pyrkivä ja motivoitunut pelaaja, joka sopii pelityyliltään ja asenteeltaan erinomaisesti meidän ryhmään, Kallio lisää.

Ilveksen ottelut jatkuvat sunnuntaina vierasottelulla AC Oulua vastaan.

Katso haastattelu

Lue myös