Debyytissään nollapelin torjunut Antti Kuusinen: ”Hyvillä fiiliksillä mentiin”

_DSC3082

Ilves pelasi 0-0-tasapelin FC Interin kanssa lauantaina Tammelan stadionilla. Ilveksen maalivahtina nähtiin uusi kasvo, kun 19-vuotias Antti Kuusinen pelasi uransa ensimmäisen ottelun Veikkausliigassa. Kuusinen torjui heti nollapelin debyytissään!

Korttitilin täyttymisen takia pelikiellossa ollut Ilveksen kokenut maalivahti Mika Hilander ehti pelata Ilves-paidassa yhteensä kaikki mahdolliset 78 sarjaottelua Ykkösessä ja Veikkausliigassa keväästä 2014 lähtien, mutta lauantaina komea peliputki katkesi.

Tolppien välissä vahvalla itseluottamuksella esiintynyt Kuusinen oli tyytyväinen debyyttiinsä.

”Yhtä peliä lukuun ottamatta olen tällä kaudella ollut kaikki pelit penkillä, mutta kun Hila sai korttitilinsä täyteen viime tiistain ottelussa, niin valmistautuminen tähän debyyttiini alkoi heti. Pieni sopiva jännitys oli, mutta hyvillä fiiliksillä mentiin. Tätä tilaisuutta on odotettu jo aika kauan. FC Interillä oli pari vaarallista paikkaa, mutta sieltä tuli aina meidän pakin jalka väliin.” 

”Tottakai Hilanderia on vaikea ohittaa, sillä hän on loistava maalivahti – hyvä torjumaan, hyvä ohjaamaan peliä ja vielä jalallakin hyvä. Vaikea mennä hänen ohi, mutta kaikkeni yritän. Hilander ottaa meidät muut maalivahdit erittäin hyvin huomioon. Meillä on harjoituksissa hyvä kilpailu aina päällä ja meillä on niin sanotusti oma pieni joukkueemme joukkueen sisällä” kommentoi Kuusinen 


Ilveksen seuraava kotiottelu on heti ensi lauantaina. Varmista paikkasi!
Ilves – HIFK la 13.8. klo 16:00 Tammelan stadion.
Liput ennakkoon TÄSTÄ.


_DSC2865

_DSC2960

_DSC3412

Lue myös

Johannes Viitalalle nollapeli Salossa

Johannes Viitalalle nollapeli Salossa

  Ilves jatkoi totuttelua ulkoilma-jalkapalloon pitkän hallikauden jälkeen, pelaten toisen harjoitusottelun viiteen päivään. Tänään joukkue matkusti Saloon Ykkösessä pelaavan SalPan vieraaksi. Osa lauantaina HJK:ta vastaan pelanneista pelaajista jäi tänään...