Aleksis Lehtonen on sopeutunut hyvin Ilvekseen

19-vuotias hyökkääjä Aleksis Lehtonen saapui Ilvekseen helmikuussa ja on sopeutunut joukkueeseen nopeasti: ”Olen päässyt todella hyvin porukkaan mukaan. Varmasti toki auttaa myös se, että tunnen osan pelaajista jo entuudestaan. Meitähän on useampi SJK-taustainen kaveri ringissä.”

Työteliäänä hyökkääjänä tunnettu Lehtonen on pitkästä aikaa päässyt harjoittelemaan terveenä läpi talven: ”Olen tyytyväinen kuluneeseen harjoituskauteen. Viime vuosi oli loukkaantumisten vuoksi melko rikkonainen, mutta nyt olen pysynyt koko ajan kunnossa. Olen löytänyt paljon hyviä juttuja harjoittelusta ja päässyt eteenpäin. Omana päätavoitteenani on pelata ehjä kausi. Joukkueen osalta lähdemme voittamaan jokaista vastustajaa. Hienoja matseja on varmasti luvassa.”

Lue myös

Lauri Ala-Myllymäki palaa Ilvekseen

Lauri Ala-Myllymäki palaa Ilvekseen

Ilveksen keskikenttä vahvistuu merkittävästi, kun 25-vuotias Lauri Ala-Myllymäki palaa kasvattajaseuraansa kaudet 2023 ja 2024 kattavalla sopimuksella kahden Italiassa vietetyn kauden jälkeen. Ennen siirtymistään Italiaan Lauri pelasi kasvattajaseuransa paidassa yli...