Kauden kolmas Suomen Cupin ottelu lauantaina Pirkkahallissa

Ilves kohtaa kauden kolmannessa Suomen Cupin ottelussaan SJK:n. Ottelu pelataan Pirkkahallissa lauantaina 2.2. klo 14.30 alkaen.

Ilves on saalistanut kahdesta pelaamastaan Suomen Cupin ottelusta neljä pistettä. Ensimmäisessä ottelussa Ilves voitti Kuopion Palloseuran 4-1 ja viime lauantaina pelatussa toisessa ottelussa pisteet tasattiin Rovaniemen Palloseuran kanssa lukemin 1-1. Vierailija SJK on puolestaan pelannut vasta yhden Suomen Cupin ottelun, jossa se hävisi Vaasan Palloseuralle lukemin 1-2.

Ilveksen kokoonpanosta puuttuvat loukkaantumisista kärsivät Tiemoko Fofana ja Santeri Haarala. Lisäksi pikkuvaivoista kärsivät Aleksi Tarvonen ja Tariq Kazi jättävät ottelun väliin varotoimenpiteenä. Sen sijaan loukkaantumista toipuneiden Iiro Järvisen ja Emile Paul Tendengin odotetaan molempien olevan huomenna mukana kokoonpanossa. Myös U17-maajoukkueen matkassa olleet Naatan Skyttä ja Matias Riikonen ovat jälleen Ilveksen käytettävissä. Heistä Matias Riikonen pelaa viikonloppuna A-nuorten SM-karsintaa yhdessä Huhtalan veljesten Jessen ja Roopen kanssa.

Viikonlopun Asta Rakentaja -messut aiheuttavat muutoksia ottelutapahtumaan

Sisäänkäynti otteluun ei tällä kertaa tapahdu Pirkkahallin pääovista, vaan poikkeuksellisesti C-, ja D-hallien välissä sijaitsevista lasiovista (katso kuvat). Myös parkkipaikkojen kanssa joudutaan tekemään pieniä muutoksia. Otteluun autolla saapuvat voivat pysäköidä autonsa C-hallin takana sijaitsevalle hiekkaparkille. Pysäköinti on maksuton otteluun saapuville. Huomioi, että muille Pirkkahallin parkkialueille pysäköinti on viikonlopun ajan maksullista.

Vältä jonottaminen ja osta lippu ennakkoon. Linkki lippukauppaan:
https://www.seamchip.fi/ilvesjalkapallo/la-2-2–klo-14-30-ilves—sjk

Lue myös