1931 Yritysverkosto

Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava Ilves on noussut yhdeksi Tampereen valtakunnallisesti näkyvimmistä käyntikorteista. Seuran mukana oleva liike-elämä ja kotiotteluissamme käyvät kannattajamme mahdollistavat iskukyvyn ja vastaavasti menestyvän Ilveksen tuoma lisäarvo on kaikille tamperelaisille yhteinen.

Haasteet ovat kuitenkin kovat ja aivan huipulle pääsemiseen Ilves tarvitseekin koko talousalueen yhä laajemman tuen. Ilves 1931 Yritysverkosto on yrityksille luotu täysin uudenlainen ja erittäin suosittu tapa tukea Ilves huippujalkapalloa sekä junioritoimintaa. Ilves 1931 Yritysverkostokumppanit saavat kauden aikana monia erilaisia etuja kuten näkyvyyttä, mahdollisuuksia tärkeiden kontaktien luontiin sekä tietenkin ottelulippuja Veikkausliigan kotiotteluihimme.

Halutessanne lisätietoja ottakaa ystävällisesti yhteyttä meihin sähköpostilla osoitteeseen ilvesjalkapallo(at)procito.fi. Vastaamme mielellämme kaikkiin Ilves 1931 Yritysverkostoon liittyviin kysymyksiin. Toivottavasti saamme myös Teidät tarttumaan tähän loistavaan mahdollisuuteen ja pääsemme toivottamaan Teidät Ilves1931 Yritysverkosto -yhteistyökumppanina tervetulleeksi otteluihimme Tammelan jalkapallostadionille.

1931 Yritysverkoston kulta jäsenet
1931 Yritysverkoston plus jäsenet

1931 Yritysverkoston jäsenet

Hotelli ja Ravintola

Hyvinvointi ja Liikunta

Bonuskalossit
Ortopedinen ja osteopaatti V-P Poikonen

Terel Oy

Kaupanala

Kiinteistöpalvelut

Kuljetus ja Logistiikka

Kangasalan Kuorma-Autoilijat Oy
Komin Kuljetus Oy
Kuljetus Petri Määttä Oy
Kuljetus Poussa Oy
Kuljetus R.Tuomi T:mi
Kuljetus S. Viitanen Ky
Kuljetusliike Matti Janhunen Oy
Taksi Janne Salovaara
Taksiautoilija Juha Forsberg
Taksipalvelu Erkki Jarmas
Taksipalvelu Jouni Virtanen Oy

Markkinointi ja Viestintä

Palvelut ja Muut

Rakentaminen

Teollisuus

Tietoliikenne ja Tekniikka