16-vuotias Otto Huuhtanen lähtee viikoksi Norwichiin harjoittelemaan

otto2

Ilveksen 16-vuotias maalivahtilupaus Otto Huuhtanen on kutsuttu harjoittelemaan Norwichiin tulevaksi viikoksi. Norwichin edustusjoukkue pelaa Englannin Valioliigassa. Huuhtanen harjoittelee viikon ajan Norwichin akatemiajoukkueen mukana.

Huuhtanen kirjoitti viime marraskuussa kolmevuotisen sopimuksen Ilveksen kanssa. Hän on samalla historian ensimmäinen 2000-luvulla syntynyt pelaaja Ilveksen edustusjoukkueessa. Nuorukainen on Ilveksen oma kasvatti ja hän kuuluu myös Suomen U16-maajoukkueeseen.

”Se on hyvä asia, että nuori ja lahjakas maalivahti pääsee haistelemaan tunnelmaa isoon joukkueeseen. Otto pääsee vertailemaan itseään muihin samanikäisiin huippuvahteihin ja samalla näkemään ulkomaalaista ympäristöä. Toivottavasti hän pääsee myös näkemään edustusjoukkueen toimintaa” kommentoi Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss.

otto

Lue myös

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Ilveksen markkinointi- ja mediatiimi saa merkittävää lisävahvistusta tulevalle 2023 kaudelle, kun Ilves Edustus Oy solmi laajan yhteistyökumppanuuden tamperelaisen Mainostoimisto Värikkään kanssa. "On hienoa aloittaa yhteistyö Värikkään Marko Mäkelän ja hänen tiiminsä...