16-vuotias Artturi Ruuth ja Ilves kolmivuotiseen sopimukseen

artturi-ruuth

Ilves on tehnyt kolmivuotisen pelaajasopimuksen 16-vuotiaan keskikenttäpelaaja Artturi Ruuthin kanssa. Sopimus kattaa kuluvan kauden lisäksi kaudet 2017, 2018 ja 2019. 

Ruuth on Ilveksen oma kasvatti ja samalla hänestä tulee historian toinen 2000-luvulla syntynyt edustusjoukkueen pelaaja. Viime marraskuussa maalivahti Otto Huuhtanen teki Ilveksen kanssa kolmivuotisen sopimuksen ja nyt Huuhtanen siirtyy brittiseura Newcastle Unitediin.

Ruuth on ollut myös paljon mukana Suomen alle 17-vuotiaiden maajoukkueessa. Ruuthin pelinumero Ilveksessä on 24. Päävalmentaja Jarkko Wiss on mielissään uudesta pelaajasopimuksesta.

”Artturi on taitava ja peliälykäs keskikenttäpelaaja. Nuorukaiselle tekee varmasti hyvää päästä harjoittelemaan edustusjoukkueeseen itseään fyysisempien ja nopeatempoisimpien pelaajien kanssa. Tällainen pitkä sopimus nuorelle pelaajalle on toivottavasti sellainen, ettei ole mitään paniikkia kehittyä kauhealla kiireellä. Olemme nyt osoittaneet, että arvostemme Ruuthia ja annamme hänelle aikaa kehittyä rauhassa” kommentoi Wiss.

Myös kapteeni Antti Hynynen kehaisee uutta tulokasta.

”Ruuth on ollut jo jonkun aikaa harjoitusvahvuudessamme ja hän on ollut kyllä tosi pirteä. En tiennyt hänestä aikaisemmin, mutta hän on tullut hyvällä ilmeellä mukaan joukkueeseen ja tehnyt vaikutuksen. Positiivinen yllätys” kommentoi Hynynen. 

— —
Ilves – VPS pe 16.9. klo 18:30 Tammelan stadion.

Portit ja palvelut auki klo 17:30. 
Facebook-tapahtuma.

LIPUT ENNAKKOON:
Netistä TÄSTÄ
Ilveksen toimisto, Rieväkatu 12 (arkisin klo 09-16). 
Kortteliravintola Kivenheitto, Teiskontie 1. 
Tammelan R-kioski, Tammelan puistokatu 35. 

Lue myös