Hila palaa maajoukkueturnauksesta innokkaana Ilvekseen

hila4

Suomen jalkapallomaajoukkue pelasi Abu Dhabin turnauksessa kaksi ottelua. Ensimmäisessä ottelussa Ruotsi oli parempi numeroin 3-0 (1-0) ja tuossa matsissa Ilveksen 32-vuotias maalivahti Mika Hilander teki maajoukkuedebyyttinsä. Hila ei voinut Ruotsin maaleille mitään ja mies pelasi varsin vahvan 90-minuuttisen debyytissään. Toisessa ottelussa puolestaan Islanti voitti tasaisen matsin numeroin 1-0 (1-0).

”Päällimmäisenä ottelun jälkeen oli pettynyt fiilis tappion takia. Olihan se tietysti hieno homma, että pääsin debytoimaan Suomen maajoukkueessa. Oma perussuorittaminen kentällä oli mielestäni ihan hyvää 2,5 kuukauden pelitauon jälkeen. Sain otettua pari ihan ok torjuntaa. Mutta silti, kolme maalia omiin ei ole ikinä hyvä juttu, vaikka ne ei olisikaan niin sanotusti minun maaleja.” kommentoi Hila Ruotsi-ottelun jälkeen.

Hilander oli tyytyväinen leirin antiin ja mies palaa täynnä tarmoa Tampereelle.

”Hyvät fiilikset tästä reissusta jäi. Tuli nähtyä taas uusia tapoja tehdä hommia ja eiköhän tästä käteen jää aika paljon uusia juttuja. Mutta muutenkin odotan innolla, että pääsen takaisin Ilvekseen valmistautumaan Veikkausliigaan. Ja odotan jo vesi kielellä, että pääsen taas pelaamaan Suomen kauneimmalle stadionille ja Suomen parhaan yleisön eteen rakkaissa Ilveksen väreissä!”

Hommaa kausari vaikka heti TÄSTÄ.
Veikkausliigan otteluohjelma on julkistettu. Sen näet TÄSTÄ.

 

Lue myös