Otteluennakko: Ilves – HJK – kauden ensimmäinen kotiottelu!

Keltavihreät saavat keskiviikkona vieraakseen hallitsevan liigamestarin HJK:n Helsingistä. HJK aloitti oman kautensa lauantaina paikallisottelulla PK-35 Helsinkiä vastaan. Ottelu päättyi samoihin 1-1 lukemiin kuin Ilveksen ja Hongan välinen ottelu.

HJK sai viime marraskuussa uuden valmentajan, kun seuran talenttivalmentajana toimineesta Jonne-Jussi Kunnaksesta tehtiin joukkueen päävalmentaja. Suomen Cupissa KuPS tiputti HJK:n puolivälierävaiheessa 4-3 lukemiin päättyneessä trillerissä ennen koronan leviämistä.

Ilves ja HJK ovat viimeksi pelanneet vastakkain Tampereella yli vuosi sitten toukokuussa, jolloin helsinkiläiset voittivat ottelun osumin 1-2. Kotijoukkueen maalista vastasi tuolloin Jenni Kantanen.

Ilveksen varakapteeni Tuuli Enkkilä luottaa keltavihreän joukkueen tahtotilaan:Tulos ensimmäisestä pelistä oli ihan tyydyttävä, mutta parannettavaakin totta kai vielä jäi. On aina kiva pelata kotona ja ensimmäiseen kotipeliin lähdetäänkin nyt innokkailla fiiliksillä ja hakemaan kolmea pistettä. Tämä vaatii paljon taistelutahtoa, jota joukkueessa kyllä riittää.”

Tulevaan otteluun pystyy ostamaan lippuja Tammelan stadionin porteilta ja niitä saa ostettua niin käteisellä kuin kortillakin. Aikuisten yksittäinen lippu maksaa 7 euroa, 7-15 vuotiaat lapset, eläkeläiset ja opiskelijat saavat lipun viidellä eurolla. Alle 7-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi.

Kansallisen Liigan sivut ohjaavat ostamaan lippuja myös Ilveksen sivuille, mutta tällä hetkellä kotisivuilta pystyy ostamaan ainoastaan kausikortteja. Kausikortin hinta on 55€. Kansallisen Liigan verkkosivuilta löytyvä Ilveksen ja HJK:n ottelusivu löytyy täältä: https://www.kansallinenliiga.fi/ottelut/1426568/.

Ottelutapahtumassa noudatetaan viranomaisten ohjeistuksia. Tammelan stadionille pystytään ottamaan enintään 470 katsojaa, joten keskiviikkona kannattaa saapua Tammelaan jo hyvissä ajoin. Ilves – HJK alkaa keskiviikkona 17. kesäkuuta kello 19.

Lue myös